Ποιος είμαι

Με λένε Αριστοτέλη Κοσκινά και είμαι αρχαιολόγος και ξεναγός. Άνοιξα αυτή τη σελίδα για να μοιραστώ το πάθος μου για την ιστορία, την αρχαιολογία και την Ελλάδα.

If this is all Greek to you, try my other blog, in English.

Επικοινωνία: arkoskinas@ymail.com

15 comments on “Ποιος είμαι

  1. Παράθεμα: Πολιορκίες της Ακρόπολης - Kedros Travel

  2. Διάβασα το άρθρο σας για τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων και ομολογώ πως έχω εντυπωσιαστεί τόσο με την πληρότητα όσο και με την απλότητα και την αμεσότητα του…είμαι φοιτητής στο ΕΑΠ στον Ελληνικό Πολιτισμό και θα ήθελα να μου δώσετε την άδεια να χρησιμοποιήσω μέρη του άρθρου σας για μια μικρή παρουσίαση-αναφορά στο φαινόμενο «Μηχανισμός των Αντικυθήρων» που έχουμε ως εργασία…σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και εύχομαι να σας βρούμε με το τμήμα σε κάποια από τις επόμενες ξεναγήσεις σας!!

    • Χίλια συγνώμη, για κάποιο λόγο τώρα βλέπω το σχόλιό σας. Ελπίζω να χρησιμοποιήσατε το άρθρο, γιατί εννοείται πως θα είχατε την έγκρισή μου από την πρώτη στιγμή. Αν δεν το κάνατε, ελπίζω πως δεν είναι αργά να το κάνετε τώρα. Καλή επιτυχία στις σπουδές σας.

  3. Ως λάτρης της ιστορίας και της αρχαιολογίας οφείλω να Σας συγχαρώ για την εξαιρετική ξενάγησή Σας στις Μυκήνες, το Αρχαιολογικό Μουσείο του Ναυπλείου και την Επίδαυρο. Το υλικό το οποίο φέρατε μαζί Σας (φωτογραφίες, σχέδια και χάρτες) δείχνουν με πόσο μεράκι είχατε προετοιμάσει την παρουσίασή Σας. Προετοιμασία ανάλογη ενός Ακαδημα’ι’κού Δασκάλου. Εύχομαι να έχω την χαρά να Σας ακούσω και πάλι.

    • Κε. Οικονομίδη, σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια – απλά προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Ήταν μεγάλη μου τιμή να ξεναγήσω εσάς και την ομάδα σας και θα ήταν χαρά μου να σας ξαναδώ.

  4. Άρη καλησπέρα, μου άρεσε κι εμένα το άρθρο σου και ήθελα να ζητήσω την άδειά σου αν μου επιτρέπεις να το δημοσιεύσω σ’ ένα μικρό Ενημερωτικό Δελτίο Παλαιών Προσκόπων από το Κάιρο της Αιγύπτου, μια τετραμηνιαία έκδοση η οποία δεν πωλείται, μοιράζεται στα μέλη μας και εκτός από την ενημέρωση και τα προσκοπικά θέματα, σκοπό έχει να προάγει τον ελληνικό πολιτισμό. Εννοείται ότι θα έβαζα την πηγή, το όνομά σου, που μπορούν να σε βρούνε κλπ. Περιμένω,
    Μεταξούλα Φιλιππάτου, Υπ/γος Δράσεων.

  5. Αριστοτέλη Καλημέρα, στην προσπάθειά μου να βρω περισσότερες πληροφορίες για τον ούριο άνεμο «σκονταψα» ευχάριστα στην ιστοσελίδα σου και αχόρταγα διάβασα την αναφορά σου στους ανέμους…πολύ καλή δουλειά με πολύ καλό, μεστό λόγο!!!’
    Σ’ευχαριστώ, Συνέχισέ το!!

  6. Καλησπέρα! Σήμερα στον Κεραμεικό είχα την τύχη να μας ξεναγήσετε. Είστε ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ ever. Με βοηθήσατε να οπτικοποιήσω τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Και αυτό είναι το καλύτερο μέρος της ξενάγησης γιατί τα άλλα μπορεί κανείς να τα διαβάσει. Πάντως εσείς συνδυάζετε και τα δύο. Βαθειά γνώση και άριστη παραστατικότητα. 10 με άριστα το 10 και πλέον οι ξεναγήσεις σας θα είναι το μέτρο για όλες τις υπόλοιπες. Θα έρχομαι στις ξεναγήσεις σας με μεγάλη χαρά.

  7. Ειχα την τύχη να σταθώ μπροστά απο το μνημείο για πρώτη φορά πριν 14 μερες και να σκευθώ, μα γιατι μονοπώλησε αυτο τον χώρο με ένα τόσο περίεργο μνημείο απέναντι στο αρχιτεκτονικο ΘΑΥΜΑ του Παρθενώνα!
    Λύσατε πολυ γλαφυρά τις απορίες μου.
    Ευχαριστω πολυ.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.